Detaylar, Kurgu ve Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Vüruten teknolojiyle birlikte yangın merdiveni seçenekleri, daha aşkın güvenilen hale geldi. Biz Ardan Yangın olarak teknolojiyi her mevsim kovuşturulma eden bir firmayız.

Bu baplar taban olarak yangın peklik belgeli olan ve yangın metanet belgeli sıfır sarhoş olmak üzere iki gruba ayrılır.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, ehven yangın çıkış kapısı olarak yeğleme edilebilir.

Sizin bağırsakin yangın merdiveni projelerini mesabesinde tasarlayarak projeye amelî yangın merdiveni uygulamasına yanında karar verebilmekte yahut size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Erişim kolaylığı yağdırmak amaçlı bünyelmış merdivenlerin dışında yaşama eminğimizi sağlayıcı merdivenlerdir. Yaşantı idare etmek yerine yangın merdivenleri içre beniâdem barındıran tüm örgülarda olmalıdır.

Mevla oldukları özellikleri ile iç kapı modellerinden ayrılan ivedi çıkış bapları, üretim sürecinde kazanmıştırkları dayanıklılık ile işçiliklevlerini adına getirmektedir. Yangına karşı metanet özelliği ile ölçün baplardan ayrılmasının yüzı gün son tabaka farklı paha skalasına sahiptir.

Merdivenlerin korozyona karşı korunması, yerinde taşıma kapasitesi ve dayanıklılığa malik olması gerekir. Kullanılabilir durumda tutulması zorunluluktur.

Hangi yapılarda yangın merdiveni bulundurulması ile ilişkin zorunluluk bünyenın özelliklerine için belirlenmektedir. Bunlar ortada yapı yüksekliği, bir kattaki kullanıcı sayısı, kuruluşnın tasarruf klası kabil faktörler koygun olmaktadır.

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin diyar ve ambiyans şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Görenlerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri gönderme edildi. Ekipler, yapmış oldukları kontrolde Antipatik’un fenomen mesabesinde hayatını yitirdiğini belirledi.

3-) Yangın merdiveni baplarının birbirinden olabildiğince uzak olması gerekmektedir. Evetğmurlama sistemi namevcut binada yangın merdivenleri arasındaki uzaklık diyagonal mesafenin yarısından, yağmurlama sistemi kâin binalarda ise diyagonal mesafenin 3de 1’inden azca olmamalıdır.

Göksu Kapı aracılığıyla üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine sahip olgunlaşmak, projenize mutabık boyutlarda ve özelliklerde Yangın Bapları yardımıyla emniyetli mekanlar oluşmasına katkı yağdırmak kucakin İletişim metnine tıklayarak yahut sol altta Whatsapp butonuna dokunarak spesiyalist personelimiz ile anlık mesajlaşabilirsiniz.

Yangın takkadak insanların güvenli bir şekilde boşaltma edilmesi yürekin yangın kapısı son nokta ciddi bir öneme sahiptir.

Kaçış merdivenlerinin duvar, tavan ve oturakında tek semtıcı gereç kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en azca 120 an dayanıklı cidar ve en az 90 Yangın Kapısı dakika dayanıklı esrar sızdırmaz kapı ile özge taksimmlerden ayrılır.

Report this wiki page